Gumi Csomagtartó Szőnyegek

A gumi csomagtartó bélések szintetikus szőnyegek, amelyek célja az autók védelme a kopás, a por és a só okozta korrózió ellen. Ezek a betétek nélkülözhetetlenek a szőnyegek megóvásához. Az autó csomagtartó betétek általában levehetők, így könnyen megtisztíthatók és cserélhetők.

A gumi béléseket általában úgy alakítják ki és gyártják, hogy illeszkedjenek az autó sík felületeihez. Általában csatornázott felső kialakítása és emelt élei van ezeknek. Mivel úgy tűnik, hogy a gumi szőnyegek közül sok hasonló külsőre, nagyon nehéz kiválasztani a tökéletes bélést autójához. Néhány funkciót érdemes figyelembe venni, ahhoz, hogy a lehető legjobbat válassza.

A Legjobb Gumi Bélés Jellemzői

Anyag és felépítés:

A gyártáshoz használt gumi legyen jó minőségű. A szilárd anyagnak rugalmasnak kell lennie, hogy ha nem használja, akkor könnyen feltekerhető legyen. Ugyanakkor merevnek is kell lennie, hogy tartós legyen. A megerősített élek segítenek a napi kopással szemben növelni a tartósságot.

Legjobb gumi csomagtartó bélések
Gumi autócsizmás bélés szőnyegek biztosítják a 100% -os csúszásmentes felületet

Csúszásmentes felület:

A legjobb bélelő szőnyegek biztosítják a 100% -os csúszásmentes felületet, hiszen senki sem akarja, hogy a nehéz rakomány csúszkáljon a csomagtartóban.

Emelt szél:

A gumi szőnyegek állítólag védik a szőnyeget a szennyeződésektől és a kiömlésektől. Az emelt élek is ezt a célt szolgálják.

Ellenáll a vegyi anyagoknak, az üzemanyag-kiömléseknek és az UV-fénynek:

A veszélyes és nehéz vegyi anyagok eróziót okozhatnak a gyengébb minőségű betétekben. A jó csomagtartó bélésnek ellenállónak kell lennie az erős vegyi anyagokkal és az UV-vel szemben is. Ez azért fontos, hogy ha napsütötte helyen parkol, akkor is kibírja a szőnyeg.

Illeszkedés és felszerelés:

Az ideális az, ha olyan csomagtartó bélelő szőnyeget választunk, amely kifejezetten az autó modelljéhez lett gyártva. Kerülni kell a bonyolult kiegészítőkkel és ragasztókkal ellátott betéteket.

Garancia:

Bármely termék garanciája a jó minőség és tartósság jele. A gumi szőnyegek, amelyekre éves garancia vonatkozik, jó választásnak bizonyulnak. A legjobb döntés, ha olyan szőnyeget választ, amire minimum 5-10 év garancia van.

Nincs szagkibocsátás:

Az alacsony minőségű gumi betétek rosszabbak, mivel kellemetlen szagot bocsátanak ki. Egy jó minőségű bélés nem teszi ezt meg.

A fenti tulajdonságok alapján itt van a piacon elérhető legjobb gumi bélelő szőnyegek közül néhány.

A Legjobb Gumi Bélelő Szőnyegek Csomagtartókhoz

  1. Motor Trend MT-923-BK Gumi Csomagtartó Bélés 
  2. Husky Rubber Autó Csomagtartó Bélelő Szőnyeg
  3. BDK ProLiner Nagyteljesítményű Gumi Csomagtartó Bélés 
  4. Motor Trend FlexTough Magas Teljesítményű Bélés
  5. OXGord Universal Fit Gumi Bélés

A Gumi Csomagtartó Bélések előnyei

  • Nagyon egyszerű a gumiszőnyegek takarítása
  • Egy jó gumi bélés élettartama akár annyi is lehet, amennyi a járműé
  • Minden időjárásban megállja a helyét a mély vályatai miatt, amik megfogják a havat, koszt, vizet stb

A gumi csomagtartó bélések hátrányai

  • A gumi szőnyegek esztétikai szempontból kevésbé kellemesek. Nem egyeznek meg az autók szőnyegpadlójával, következésképpen olcsóbb hatásúvá teszik az autó belsejét
  • A gumi szőnyegek csúszósak lesznek nedves állapotban.