Tartsa tisztán autóját gumi padlószőnyeggel

A legtöbb sofőr nem gondol arra a sok piszokra, ami az autó utasterében felhalmozódhat. Általában a vezetőülés, a fék- és a gázpedál valamint a kuplung körül találhatunk szennyeződéseket. A gumi autószőnyegek tisztán tarthatják az utasteret és könnyű tisztítani őket. Alacsony áron megóvhatjuk az autót a szennyeződések elterjedésétől, ami által értékesebb is lesz.

gumi-autoszonyegek-2.jpg

A megfelelő szőnyeg kiválasztása

Általában univerzális és egyedi gyártású szőnyegekkel találkozhatunk. Ha állandó megoldást keres, a legjobb választás egy egyedi vásárlása. Ez főleg azért van így, mert ezek jobban illeszkednek az autóba, mivel a gyártó megegyezik az autóéval. A jó autószőnyegek “all-weather” minősítéssel rendelkeznek, azaz nyáron és télen is használhatóak. A legminőségibb darabok méhsejt alakú mintákból vannak összerakva, amik rendkívül hatásosak, és vízzel is lehet tisztítani. Ha egész évben használható gumi padlószőnyeget keres, győződjön meg róla, hogy:

  • Jó minőségű anyagból készült
  • Könnyű mosni
  • Tökéletesen illeszkedik a járműbe
  • Könnyen megragad rajta a piszok, szennyeződés

Nagyobb terhelés esetén

Ha rendkívül tartós padlószőnyegre van szüksége, találhat kifejezetten kisteherautókba, terepjárókba és szabadidőautókba tervezett szőnyegeket. Ezek rendkívül tartós gumiból készülnek, amely mindenféle károsodásnak ellenáll, strapabíróbb mint a normális darabok, miközben védi az utasteret.

Egyébként, választhat kizárólag rakományok alá készített, a gumihoz hasonló, magas terhelést kibíró padlószőnyeget is.

Egy kis stílus

Nemcsak tisztán tartják az autót, stílusossá is teszik. A padlószőnyegek hozzáadnak egy kis presztízst a jármű belső megjelenéséhez, főleg akkor, ha az eredeti padló már sérült vagy károsodott és ilyenkor a gumi ezt eltüntetni.

Az a legjobb hír, hogy mindenféle járműbe találhatóak tökéletes szőnyeget. Ez egy kicsi befektetés, ami nagymértékben kifizetődik a jövőben, mivel nem kell majd a makacs szennyeződésektől és horpadásoktól aggódni.

Olvassa el a témáról szóló cikket is gumi csomagtartó bélések.